Groupware (E-mail, gedeelde agenda’s, gedeelde contacten, …) voor bedrijven

Zowel elektronische mail (E-mail) en internettoegang zijn belangrijke werkinstrumenten geworden voor de bedrijven. E-mail is snel, goedkoop, veelzijdig en een uitstekende manier van communiceren tussen werknemers, klanten en leveranciers. Het Internet biedt een weelde van waardevolle informatie aan zakelijke gebruikers. Heens IT Consultancy kan u helpen om het beste uit beide te halen zoals we hieronder aantonen.

groupwareE-mail is een ideale manier van communiceren zowel binnen als buiten uw bedrijf. Het laat u toe om mensen te bereiken rechtstreeks op hun werkpost zonder via receptionistes te moeten gaan en is veel sneller dan de reguliere post. Het laat u toe om documenten die besproken en/of goedgekeurd moeten worden, te versturen zonder dat ze eerst uitgeprint en gefaxed moeten worden en dat u nadien de eventuele wijzigingen zelf moet overtypen. E-mail laat u toe om boodschappen naar een groep mensen te sturen en dit even eenvoudig als naar één persoon, het geeft u flexibiliteit in het toewijzen van individuele of functionele taken aan gebruikers ( en nog veel meer enkel buiten dat). Het brengt u snel en voordelig echte voordelen. Een E-mailadres hebben is voor bedrijven tegenwoordig even belangrijk als een telefoonnummer.

Dit alles implementeren wij via MS Exchange 2007/2010 server, maar hier blijft het niet bij.
MS Exchange 2007/2010 server ondersteunt ook de mogelijkheid om agenda’s tussen verschillende gebruikers te delen. Op deze manier kan bijvoorbeeld een secretaresse de agenda’s met de afspraken van de vertegenwoordigers onderhouden.

Ook gedeelde adresboeken is een sterk punt van MS Exchange zodat men op een centrale plaats alle contactgegevens van medewerkers, klanten, leveranciers, e.d. kan bijhouden, en dit in eventueel gescheiden adresboeken.

Andere mogelijkheden zijn bv: afwezigheidassistenten, vergaderingplanners,...

Al deze data en gegevens worden op centrale plaatsen bijgehouden zodat u op een eenvoudige manier alles kan beheren en onderhouden.

Of u nu een klein of een groot bedrijf hebt, één PC of dure netwerken die verschillende bedrijfslocaties overspant, Heens IT Consultancy helpt u met E-mail oplossingen op maat van uw bedrijf.

MS Exchange 2007 is ook een onderdeel van de Microsoft Small Business Suite 2008